Gel Polish Gellak aanbrengen: stappenplan

Gel Polish / Gellak aanbrengen: stappenplan (+ nailart maken)

Gel Polish, gel nagellak of gellak aanbrengen lijkt in het begin misschien wat moeilijk, maar dat is het niet. Allesbehalve zelfs. Het is een typische gevalletje van oefening baart kunst. Hoe vaker je het doet, hoe beter je er in wordt. Je moet er dus vooral even lekker voor gaan zitten. Zeker als je ook nog van plan bent nail art te gaan maken. Om je in ieder geval alvast op weg te helpen, zetten we alle stappen voor je op een rijtje. Hoef je alleen maar te volgen. Gel Polish of gellak aanbrengen was nog nooit zo makkelijk.

Stappenplan gellak aanbrengen

Met dit stappenplan kun je in 5 makkelijke stappen snel en eenvoudig zelf je Gel Polish aanbrengen:

Stap 1: Voorbereiden

Gellak aanbrengen begint altijd met het voorbereiden van je nagels. Duw je nagelriemen terug, veil je nagels alvast in de gewenste vorm en maak ze goed schoon en vetvrij. Ook de randjes niet vergeten!

Stap 2: Primer/basecoat aanbrengen

Breng met een klein kwastje of penseeltje een dunne laag primer of basecoat aan op de nagel. Houd hierbij minimaal 1 mm afstand tot je nagelriemen en zorg ervoor dat je je huid niet raakt.

Stap 3: Drogen

Droog je nagels 60 seconden onder de LED lamp of 120 seconden onder een UV-lamp om de coating uit te laten harden.

Stap 4: Gellak aanbrengen

Breng nu de gellak aan in de gewenste kleur. Begin met een eerste laag en hard die in 60 seconden uit onder de LED lamp. Herhaal deze stap net zo lang totdat de kleur goed dekt en houd ook weer afstand tot je nagelriemen en huid. Tip: Wil je nail art maken? Na het uitharden van de basiskleur kun je met andere kleuren patronen maken. Hard na iedere kleur of ieder element van je nail art je nagels eerst uit onder de lamp voordat je verder gaat. Zo voorkom je dat het uitloopt of door elkaar gaat lopen (tenzij je dat wilt natuurlijk).

Stap 5: Topcoat aanbrengen

Klaar met je nagels? Breng dan de topcoat aan om ervoor te zorgen dat je nog wekenlang van je creatie kunt genieten. Hard ook deze weer uit onder de lamp, verwijder vervolgens de plaklaag met een nagelreiniger en klaar is Kees!

 

 Bekijk hier alle BSC Gellak kleuren 

14 juli 2020 — Team BSC

Reacties

Team BSC:

Hi Jennifer, bij onze producten is het geen must om een primer te gebruiken. Onze base coat bevat alle nodige stoffen om de Gellak en Acryl Gel goed te laten hechten. Mocht je toch een extra hechting willen aanbrengen op de natuurlijke nagel? Dan hebben we de Multi Primer, dit is een bonder en primer in een. =)

Jennifer:

Goedenavond,
Ik heb een vraagje ik wil graag een gellak set bestellen maar zie geen primer bij moet ik dat apart bestellen,of word dat niet gebruikt bij jullie.

Met vriendelijkegroet Jennifer

Laat een reactie achter