Polygel Bodyspeak acryl gel aanbrengen verwijderen

Mooie nagels geven je een verzorgde uitstraling. Meer zelfvertrouwen en minder stress. Er zijn dan ook een heleboel manieren om met prachtige nagels rond te kunnen lopen, maar acrylnagels kunnen er bijvoorbeeld net iets minder natuurlijk uit zien en nagellak blijft weer amper één week zitten. Dat wil je niet. Gelukkig is er ook acryl gel, zoals de bekende Polygel of onze eigen Bodyspeak Cosmetics variant. Het beste van acryl en gel in één product.

Wat is acryl gel & wat heb je er aan?

Polygel en de Bodyspeak Cosmetics acryl gel zijn unieke producten waarmee je eenvoudig prachtige en stevige kunstnagels mee kunt maken. De slimme formule combineert namelijk de hardheid van acrylnagels met de veelzijdigheid van een gel. Dat biedt je een heleboel voordelen: 

  • mooie sterke en/of verlengde kunstnagels
  • geen nare geurtjes en vrij van schadelijke stoffen
  • snelle uitharding onder een LED lamp
  • licht en comfortabel om te dragen
  • eenvoudig aanbrengen en verwijderen

Hoe moet je Polygel aanbrengen?

Een acryl gel als Polygel aanbrengen is relatief eenvoudig. Druk een beetje van de gel uit de tube, breng het aan op je nagels en smeer het uit in de jouw ideale vorm. De gel heeft de substantie van klei en loopt daardoor niet uit zoals een normale gel. Wel zo prettig. Heb je de perfecte kunstnagel gecreëerd? Mooi! Strijk het dan glad, houd het onder een LED lamp om uit te harden en werk je nagels af met een nagellak of andere topcoat.

En hoe kun je acryl gel of Polygel verwijderen?

Acryl gel en Polygel verwijderen van je nagels is niet moeilijk, maar wel even een klusje. Vijl de kunstnagels eerst totdat je zo dicht mogelijk bij je natuurlijke nagel bent gekomen. Vervolgens kun je met nagellak remover met aceton de resterende laag zachter maken, zodat je hem daarna makkelijk kunt verwijderen. Verzorg je nagels eventueel nog na met een olie, handgel- of crème, zodat je nagels niet uitdrogen en mooi gehydrateerd blijven.

 

Zo simpel kan het zijn!

22 juni 2020 — Team BSC

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.