New by Bodyspeak Cosmetics

BSC Holographic Gel Polish

BSC Neon Pigments

12 neon pigmenten in 1 set

CRUELTY FREE & Vegan

BSC Aries Limited Edition

Create beautiful nails

Nailart brushes

Bodyspeak Cosmetics

Mooie nagels tot wel 3 weken lang met de BSC nagelproducten.

BSC Acryl Gel

Creëer prachtige kunstnagels met het eenvoudige poly Acryl Gel systeem van Bodyspeak. Verkrijgbaar in meer dan 15 verschillende kleuren.

Soak off Gel Polish

Bsc gellak

Bekijk het Bodyspeak Cosmetics UV/LED Gellak collectie met méér dan 130 kleuren.

Solid Chrome powders

De nieuwe chrome poeders van Bodyspeak Cosmetics zitten in een handige en leuke verpakking. Door de vaste poedervorm heb je geen last van verspilling van je chrome poeders. Ze zijn verkrijgbaar in maar liefst 19 verschillende kleuren!

colors give dimension to your story...

Express yourself with
Bodyspeak

Klantbeoordelingen
"Bij mijn aankoop ging er iets mis met de betaling waardoor het bedrag 2 keer van mijn rekening was afgeschreven. Er werd super snel op mijn e-mail gereageerd en ook goed geholpen bij het hele proces. Ik ben heel erg tevreden!"
— Fleur
Super service! Snelle levering en duidelijk contact! Fijn product om mee te werken! Begon met 1 lakje maar inmiddels volledig overgestapt. Aanrader!!!!
— Pien Mallens
"Ik heb al van meerdere merken gelnagellak gekocht en kan oprecht zeggen dat ik zeer tevreden ben over de kwaliteit van de gelnagellak van BSC. Het lakt en dekt mooi en blijft goed zitten. Daarnaast heb ik ook de chrome poeders gekocht. Deze zijn zeer mooi en met de instructies zoals weergeven bij het product is de applicatie erg makkelijk."
— Anouk Cederboom