5x de leukste Nail Art Trends (2020) - Bodyspeak Cosmetics

5x de leukste Nail Art Trends (2020)

Nail art is ontzettend populair. En terecht, want het is een makkelijke en eenvoudige manier om wat extra fun aan je voorkomen te geven. De mooiste nail art trends zorgen daarbij voor een boost aan je zelfvertrouwen en bovendien is het doen van je nagels ook gewoon een relaxte en ontspannen bezigheid. Een beetje me-time kan nooit kwaad, toch?

Maar wat zijn je opties? Wat is helemaal in en waarmee creëer je unieke nagels die naadloos aansluiten bij je outfit? We helpen je graag op weg met de leukste, mooiste en meest stijlvolle nail art trends van 2020 die je ook makkelijk zelf kunt maken!

Ombre nail art by chaun legend

1. Ombre

Eén van de meest populaire nail art trends van nu: ombre fades, gradient nails, babyboomer of gewoon van licht naar donker. Hoe je het ook noemt, het idee is hetzelfde: je laat de ene kleur overlopen in een andere. Dat kan natuurlijk per nagel, maar het is ook heel leuk om iedere vinger net even een ander tintje te geven voor een iets speels effect.

 

Psychedelic tie dye nail art van chaun legend

2. Psychedelische tie dye

In ieder lijstje met nail art trends vind je wel tie dyes. Vaak in combinatie met een french manicure, waarbij je alleen de tips voorziet van een paar kleurtjes. Maar vandaag de dag mag het wel wat extravaganter met psychedelische patronen over je hele nagel. In de felste kleuren of juist wat subtieler met pasteltinten. Wat je maar wil!

 

Marmer nail art van chaun legend

3. Marmer

Marble effects zijn ook in 2020 onverminderd populair. Stijlvol. Classy. En lekker veelzijdig, want je kunt met heel veel verschillende kleuren het bekende marmerpatroon nabootsen. Ga bijvoorbeeld voor de klassieke combinatie van wit met zwart of experimenteer eens met blauwe, gele of groene tinten.

 

half om half nail art van chaun legend

4. Half om half

Half om half nagels zijn misschien wel één van de de meest speelse nail art trends van dit moment. Hierbij voorzie je slechts de helft van je nagel van een kleurtje of print. Over de breedte, over de lengte of schuin en overdwars. Vrolijk en een tikkeltje kunstzinnig, zonder al te veel op te vallen. Perfect voor in de zomer!

 

graphic nail art van chaun legend

5. Graphics

Graphics. Eén van die nail art trends die eigenlijk nooit is weggeweest. Je kunt er alle kanten mee op. Lijntjes, stipjes, driehoekjes en vierkantjes. You name it. Maar tegenwoordig vormt vooral de natuur een inspiratiebron. Bloemetjes en blaadjes, bomen, rozen of figuurtjes van vlinders. Je kunt het zo gek niet bedenken. Ga dus vooral lekker los!

De foto's die we hebben gebruikt zijn van Chaun Legend celebrity nail artist van de USA. Bekijk hier zijn instagram account voor meer inspiratie.
August 19, 2020 — Team BSC
Tags: Nail Art

Leave a comment