bodyspeak cosmetics over ons

Over Bodyspeak Cosmetics

Onze houding, de manier waarop we iets zeggen en hoe we ons daarbij gedragen. Het draagt allemaal bij aan hoe anderen ons ervaren. Maar de grootste indruk maak je niet met je lichaamstaal. Nee, die maak je met je uitstraling. Met hoe je jezelf presenteert. En dat heb je gelukkig helemaal zelf in de hand!

Met Bodyspeak Cosmetics bieden we jou alles voor mooie nagels en verzorgde handen. 

Eenvoudig & snel

We beschikken over een aantal handige producten waarmee je jezelf van verzorgde nagels kunt voorzien. Van eenvoudige uv/led gel nagellak tot aan een handige acryl gel voor sterke en mooie kunstnagels. Altijd snel aan te brengen en eenvoudig te verwijderen met de soak off functie in onze producten. 

Voor wie?

We moedigen doe-het-zelvers aan om zelf aan de slag te gaan. We delen handige how-to's, slimme weetjes, stappenplannen en kennis om het jou zo makkelijk mogelijk te maken. En we staan klaar voor de professionele nagelstylisten die graag met een mooi merk en fijne producten werken. Kortom we zijn er voor iedereen!

BSC Producten 12-free

Onze Gel Nagellak en Acryl Gels kenmerken zich door de hoogwaardige kwaliteit. Deze blijven, i.c.m. de juiste voorbereiding, 2 tot wel 4 weken mooi zitten. 

BSC nagelproducten zijn vegan en dierproefvrij. De formules van onze producten zijn zorgvuldig samen gesteld en bevatten géén schadelijke stoffen.  

Meer weten?

Wil je alles weten over ons of over onze producten? We vertellen je er graag meer over. Lees ons blog, laat je inspireren en ontdek handige how-to’s of neem gerust even contact met ons op. We staan altijd klaar om je verder te helpen met je bestelling of om je te voorzien van advies waar je écht wat aan hebt. Zo zorgen we samen voor een weergaloze indruk.

BSC Vegan and cruelty free nail products