Bodyspeak Cosmetics kleurenpsychologie van de Gellak collecties

Kleurenpsychologie achter Bodyspeak Gel Polish collectie

Het is geen geheim: de kleuren op je nagels dragen bij aan je uitstraling. Aan wat je wilt vertellen. Aan wat je communiceert. Ze laten zien wie je bent of hoe je je voelt. Maar welke kleur past dan goed bij wat je uit wilt dragen? Welke kleur past uitstekend bij je mood? Om je een idee te geven van de mogelijke kleuren die bij jou passen, laten we zien hoe de kleurenpsychologie achter de Bodyspeak Gel Polish collectie in elkaar steekt.


Vigorous Red

Rood representeert kracht, overtuiging en leiderschap. Dit is één van die klassieke kleuren waarmee je vol vertrouwen een drukke ruimte binnen kunt stappen en daarbij ontzettend sexy kan zijn.


Felicitous Yellow

Gele kleuren communiceren positieve gevoelens als geluk en plezier en geven daarmee een lekker vrolijke vibe af. Ideaal voor iemand die goed in zijn/haar vel zit en niet bang is om dat te laten zien.


Congeniality Blue

Vrouwen, maar zeker ook mannen, met blauwe nagels worden gezien als rustig, betrouwbaar en vriendelijk. Klinkt misschien een beetje saai, maar niets is minder waar; blauw is ook gewoon onderscheidend en net even anders-dan-anders.


Couteously Pink

Roze nagels worden geassocieerd met kenmerken als goedheid en medeleven. Zacht, gepassioneerd en een tikkeltje chic. Een subtiele kleur om te dragen op Valentijnsdag én op kantoor.


Serenity White

Witte tinten staan voor zuiverheid, rust en kalmte … maar wel met een zekere vastberadenheid. Voor zelfverzekerde mensen die weten wat ze willen en daar vol voor gaan.


Sophisticated Nude

Sophisticated Nude symboliseert diversiteit en de kracht van kwetsbaarheid. Deze collectie past bij degene die niet klakkeloos iedere trend volgen - zonder de aandacht op zichzelf te vestigen.


Glamorous

Soms wil je even uit de band springen en genieten van je vrijheid, zonder je zorgen te maken over wat anderen denken. Het zal je dus niet verbazen: de Glamorous collectie is extravagant.


Tenacity Green

Gezond, veilig en tegelijkertijd avontuurlijk en pittig: groen is de kleur van de natuur. Een verfrissend krachtige gel polish voor iedereen  met een rustig maar doortastend karakter.


Regally Purple

Paarse nagels vertegenwoordigen een gevoel van luxe en overtuiging. Een creatieve mix van rood en blauw waarmee je laat zien dat je niet bang bent om je te onderscheiden van de rest.


Elegance Black

Last but not least: Elegance Black. Misschien wel de meest krachtige kleur gel polish. Het is stijlvol, rebels en een tikkeltje mysterieus. Zeg maar gerust femme fatale in een potje.
February 09, 2023 — Team BSC
Tags: Kennis Tips

Leave a comment