OVER BODYSPEAK COSMETICS

Bodyspeak Cosmetics, opgericht door G. Henderson, staat al sinds 2020 synoniem voor hoogwaardige nagelproducten die voldoen aan de EU-cosmeticawetgeving, zoals vastgelegd in de Cosmeticaverordening (EU) nr. 1223/2009. Sinds onze oprichting hebben we een opmerkelijke groei doorgemaakt.

Achter Bodyspeak Cosmetics staat G. Henderson, een gepassioneerde nagelstyliste en educator. Met een schat aan ervaring en gekwalificeerd met diverse trainer diploma's en certificaten, streeft ze naar niets minder dan de beste kwaliteit voor onze klanten.

Filosofie 

De naam Bodyspeak is gekozen vanwege de betekenis die het uitdraagt: expressie, individualisme en originaliteit. Deze waarden worden weerspiegeld in onze producten en de namen van onze kleurcollecties. Elk kleurenpalet is zorgvuldig samengesteld met een kleurpsychologie in gedachten. Iedere kleur draagt een uniek statement uit, waardoor onze klanten hun persoonlijkheid kunnen uitdrukken door middel van hun nagels.

Assortiment 

In 2020 begonnen we met ons vlaggenschipproduct, Acryl Gel, verkrijgbaar in 9 kleuren, samen met een selectie van 12 gel polishes. Sindsdien is ons assortiment uitgebreid tot meer dan 350 producten, waaronder UV/LED Gel Polish, Builder Gel, Brush-on-Builder (BIAB), Rubber Base, Art Gels, en verschillende effecten gels zoals Diamond Gel, Blooming Gel en Spider Gel.

Voor wie?

Onze producten zijn ontwikkeld met professionele formules die specifieke chemische bestanddelen bevatten. Daarom voelen we ons bij Bodyspeak Cosmetics verantwoordelijk om niet alleen hoogwaardige producten te leveren, maar ook om een veilige en deskundige omgang ermee te waarborgen. Daarom zijn onze producten primair bedoeld voor professionals en ervaren nagelstylisten die een gedegen opleiding of cursus hebben gevolgd. We begrijpen echter ook dat enthousiaste hobbyisten graag met onze producten willen werken. Daarom adviseren wij een gel polish training, basisopleiding of cursus te volgen om de benodigde kennis en vaardigheden op te doen. Om dit te ondersteunen, hebben we onze eigen Bodyspeak Cosmetics Nail Academy opgezet. Hier delen we niet alleen praktische how-to's, slimme tips en stappenplannen, maar bieden we ook een gestructureerd trainingsprogramma aan om ervoor te zorgen dat je het maximale uit onze producten kunt halen, met de juiste kennis en expertise.

BSC producten 12-FREE

Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en blijven, met de juiste voorbereiding, 2 tot wel 4 weken mooi zitten. Onze nagelproducten zijn vegan, dierproefvrij en bevatten geen schadelijke stoffen.

MSDS Sheets

Material Safety Data Sheets (MSDS) zijn beschikbaar voor al onze producten. Je kunt deze vinden op de desbetreffende productpagina's of via deze link.

Meer informatie

Wil je meer weten over ons of onze producten of opleidingen? Lees ons blog, laat je inspireren en ontdek handige how-to’s of neem gerust contact met ons op.

We staan altijd klaar om je verder te helpen met je bestelling of om je te voorzien van advies waar je écht wat aan hebt.