5 populaire nagellak herfstkleuren van 2020

5 Populaire nagellak herfstkleuren van 2020

Het is herfst. Groene bladeren worden geel of bruin en ook in je kledingkast vinden er veranderingen plaats: je ruilt je sandalen in voor stevige boots en op de plek van je fleurige zomerjurk hang je nu een lekker warme trui. Kortom, je look verandert … en je nagellak verandert dan natuurlijk ook mee. Dus wat zijn de populaire nagellak herfstkleuren van 2020?

Donkerrood

Donkerrode nagellak staat ieder jaar weer in het lijstje met populaire nagellak herfstkleuren. En terecht, want de kleur is lekker veelzijdig. Het past bijvoorbeeld fantastisch bij je stoere leren jasje, maar je kunt het ook hartstikke goed combineren met een lekkere, gebreide trui, een glas rode wijn en avondje Netflix. You simply can’t go wrong with this one.

Onze keus: Vigorous Red #002 

BSC Gellak Vigorous Red 002

Nude shades

Stijlvol. Chique. Subtiel. Nude shades hebben het allemaal. En met een nagellak die matcht met je huidskleur laat je ook nog eens je vingers langer lijken. Kies voor een gezellig warme tint of ga voor een wat stoerdere touch. Overigens doen ook pasteltinten, zacht wit of grijs het ook erg goed deze herfst!

Onze keus: Sophisticated Nude #019BSC Gellak sophisticated Nude 019

(Olijf)groen

De herfst draait om aardse tinten. En de meest vooraanstaande aardse tint van dit jaar is olijfgroen. Een mooie mix van groene en bruine kleuren. Echt herfst in een potje. Maar ook andere tinten groen passen naadloos bij het thema. Denk hierbij aan wat meer uitgesproken kleuren als teal (groenblauw) of aan juist wat meer ingetogen mintgroen.

Onze keus: Tenacity Green #015

BSC Gellak Tenacity Green 015

Oranje

De zomer mag dan misschien wel voorbij zijn, maar dat is geen reden om de wat fellere kleuren nagellak op te bergen. Integendeel zelfs. De herfst is het seizoen van de pompoenen en dat wordt dit jaar extra geaccentueerd met een oranje nagellak. Speels, vrolijk energiek en dus ideaal om wat leuke nail art trends mee te proberen!

Onze keus: Felicitous Orange #053

BSC Gellak Felicitous Orange/Yellow

Blauw

Met blauwe nagels maakte je in de lente en zomer al een modieus statement … en dat doe je ook gewoon in de herfst! De opvallende kleur blijft graag gezien en dus vinden we ‘m dan terug in menig lijstje met de populaire nagellak herfstkleuren van 2020. Zowel een krachtige donkerblauwe tint als de lichte, grijsblauwe kleur van de typische herfstlucht zijn favoriet!

Onze keus: Congeniality Blue #024 

Congeniality Blue 024

13 oktober 2020 — Team BSC

Laat een reactie achter